August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Lagja 11, 200m nga Muzeu i Deshmoreve, Durres
+355 52 223739 | +355 67 20 35416

Kush jemi

Codem – shërbime dizinfektimi – Kush Jemi

Misioni yne eshte permiresimi i mireqenies se njerezve duke e bere mjedisin e punes dhe te jetes, te shendetshem, te rehatshem, te kendshem dhe te sigurte, duke i thene stop demtuesve ne perputhje me te gjitha ligjet ne fuqi dhe duke respektuar mjedisin.
Eshte qellimi yne qe te kenaqim klientin duke ofruar sherbime me cilesi te larte, Profesionalizem, dhe besueshmeri.
Cilesia per ne eshte nje proces i permiresimit te vazhdueshem te menyres se punes, te organizimit te sherbimeve tona, te sgurise se punes dhe respektimit te mjedisit.

CODEM mbikqyret dhe bashkepunon me inxhiniere kimiste te specializuar brenda dhe jashte vendit, te vleresuar me tituj te larte dhe me eksperience te gjate profesionale ne pune.
Ne saje te ketij bashkepunimi dhe te punes se palodhur te teknikeve tane, jemi gjithmone te gatshem t’ju ofrojme nje sherbim te specializuar, me produkte cilesore dhe te garantuara, me qellim per te permbushur nevojat tuaja specifike. Per kete jemi vleresuar pozitivisht nga te gjithe klientet qe kane mare sherbimet tona, ne te gjitha qytetet e Shqiperise.

 

Ne ofrojme sherbimet tona per:
DERATIZIM – kontrollin e brejtesve te ndryshem, nuse lales etj.
DIZINSEKTIM – luftimin e insekteve zvarritese (buburreca, furtare, milingona, pleshta, cimka etj. dhe te insekteve fluturuese (miza, mushkonja, grereza etj.)
DIZINFEKTIM – luftimin e baktereve dhe viruseve qe gjenden ne ambjente te ndryshme sidomos ato spitalore.
MONITORIMI – i insekteve dhe i brejtesve
Keto sherbime ofrohen ne ambjente nga me te ndryshe si:

 • prodhimtari ushqimore
 • industrifarmaceutike
 • bare dhe restorante
 • hoteleri
 • spitale
 • zyra
 • sherbime publike dhe komunale
 • sektori i ndertimit
 • bujqesi dhe blegtori
 • industria e letres dhe paketimit
 • magazina
 • shtepi banimi
 • porte
 • aeroporte
 • supermarkete, dyqane etj.