Home

[separator width=”100%” height=”1px” color=”#db3645″ margin_top=”20px”]

Misioni yne eshte permiresimi i mireqenies se njerezve duke e bere mjedisin e punes dhe te jetes, te shendetshem, te rehatshem, te kendshem dhe te sigurte, duke i thene stop demtuesve ne perputhje me te gjitha ligjet ne fuqi dhe duke respektuar mjedisin.
Eshte qellimi yne qe te kenaqim klientin duke ofruar sherbime me cilesi te larte, Profesionalizem, dhe besueshmeri.
Cilesia per ne eshte nje proces i permiresimit te vazhdueshem te menyres se punes, te organizimit te sherbimeve tona, te sgurise se punes dhe respektimit te mjedisit.

CODEM mbikqyret dhe bashkepunon me inxhiniere kimiste te specializuar brenda dhe jashte vendit, te vleresuar me tituj te larte dhe me eksperience te gjate profesionale ne pune.
Ne saje te ketij bashkepunimi dhe te punes se palodhur te teknikeve tane, jemi gjithmone te gatshem t’ju ofrojme nje sherbim te specializuar, me produkte cilesore dhe te garantuara, me qellim per te permbushur nevojat tuaja specifike. Per kete jemi vleresuar pozitivisht nga te gjithe klientet qe kane mare sherbimet tona, ne te gjitha qytetet e Shqiperise.

[block_title style=”column_title” inner_style=”inline_border” title=” Shërbimet”][/block_title]
[media animation=”Up” link=”http://www.laboratori3g.com/?page_id=937″ image=”1726″]

DERATIZIM
kontrollin e brejtesve te ndryshem, nuse lales etj.

[media animation=”Down” link=”http://www.laboratori3g.com/?page_id=937″ image=”1727″]

DIZINSEKTIM
luftimin e insekteve zvarritese (buburreca, furtare, milingona, pleshta, cimka etj. dhe te insekteve fluturuese (miza, mushkonja, grereza etj.)

[media animation=”Right” link=”http://www.laboratori3g.com/?page_id=937″ image=”1728″]

DIZINFEKTIM
luftimin e baktereve dhe viruseve qe gjenden ne ambjente te ndryshme sidomos ato spitalore.